Fix Vinduespolering – Vinduespudser København

Fix Vinduespolering er et lille men vågent firma, og selvom vi altid har travlt, har vi selvfølgelig tid til at snakke med dig om det du skal have pudset. Vi betjener både private kunder og mindre samt større erhvervskunder, og selvom de fleste af vores kunder befinder sig i København eller omegn, så kører vi skam gerne længere, hvis det er det der skal til for at få lige netop dig som kunde.

Vi tager også gerne opgaver på underentreprise. Vi har mange års erfaring med opgaver på underentreprise, og forstår hvor vigtigt det er at opgaven bliver udført til perfektion. Kræver opgaven rentvandsanlæg, har vi også det.

[su_row] [su_column size=”1/3″] [su_heading size=”16″]Kontakt os i dag for et tilbud[/su_heading]Du kan altid kontakte os både på vores telefon eller over mail, så vi kan få en snak om lige netop hvornår og hvad du skal have udført. [/su_column] [su_column size=”1/3″][su_heading size=”16″]         Hvem er Fix Vinduespolering[/su_heading] Fix Vinduespolering har i mere end 20 år pudset vinduer over hele Sjælland, hos både store og små kunder. Og vi pudser også gerne dine. [/su_column] [su_column size=”1/3″][su_heading size=”16″]                        Billigere end du regner med[/su_heading] Hvis du tror at det er forbeholdt millionærer at få pudset vinduer, så skulle du tage et kig på vores priser. Det er nemlig billigere end man lige regner med. [/su_column] [/su_row]

Ring for et godt tilbud

50591777

allerede i dag

Vinduespudser København

For lidt lys i din hverdag? Måske trænger dine vinduer til at få en vinduespudser på besøg

Er du trykket i humøret selvom solen skinner udenfor? Er det som om den rammer alle andre steder end lige på dig? Måske skal dine vinduer have en omgang!

Fordi du er noget særligt for os.

Vi er en mindre virksomhed i København, men meget kvalitetsbevidst, og som gerne vil hjælpe dig med at få mere lys i din hverdag. Det at vi ikke er en større koncern gør, at du hos os ikke bare er et tal, men derimod noget ganske særligt og vi vil gerne yde en specifik og målrettet service for dig. Vores medarbejdere er altid imødekommende og behandler dig professionelt men individuelt. Vi er effektive grundet mange års erfaring, og vores vinduespudser har altid overskud til et smil!

Privat vinduespudsning med kvalitet.

Et af vores specialer er vinduespudsning hos private, og der er ikke det vi ikke kan klare. Så mangler du en vinduespudser i København, vil du undgå grimme striber og har du ikke lyst til at bakse med stigen af for at nå op til tagvinduerne, så ring trygt til os, så vil vores vinduespudser gøre sit ypperste for at imødekomme dine behov.

Ja, det kan vi også klare!

Vi kan i vores team klare alle former for pudsning og polering, og du kan ringe til os, uanset hvad dit behov må være. Om du bare skal have rengjort et par gavlvinduer en enkelt gang, eller du står og mangler pudsning af en hel beboerforening hver måned på ubestemt tid, om du mangler nogle til at tage snavsen indvendigt eller udvendigt – ring trygt!

Tilliden i top!

Vi ved at vinduespudsning er en tillidssag, og at det ikke er hvem som helst, der skal kigge gennem dine ruder eller komme i dit hjem. Men lad trygt os klare den! Vi lægger en stor ære i at være diskrete, udføre vores job med stor præcision, samt i særlig grad at være stabile og overholde de aftaler vi laver. Vi lever af vores omdømme blandt kunderne, så din tilfredshed er absolut førsteprioritet, og vi er altid meget lydhør over for særlige ønsker, om det så omhandler at vi ikke lukker katten ud, at vi også lige skal pudse glasbordet. Spørg os endelig.

Ingen kompromiser!

Du skal vælge os som din vinduespudser, hvis du ligesom os heller ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Når vores vinduespudser pudser dine vinduer indvendigt, tørrer han altid karmene af efter sig, så der ikke efterlades sorte render under dine vinduer. Vores medarbejdere tolerer ikke ufærdigt arbejde, og vi vil ikke efterlade striber på dine vinduer. Vi har både udstyr og teknikker i orden, og vi gør en dyd af at efterlade et perfekt og rent resultat – hver eneste gang. Du kan regne med os.

Ikke så dyrt som du tror…

Mange tror at vinduespudsning udført af en professionel er frygtelig dyrt, men det er faktisk ikke tilfældet. Faktisk bliver mange overraskede over, hvor gode tilbud vi kan give dem. Vi tilpasser vores tilbud specielt til dig, din bopæl og dine ruder, og derfor har vi ingen prisliste. Men hør os endelig – det er sikkert langt billigere end du tror!

Ring straks trygt!

Lyder vores service som det du mangler, for at få mere lys i dit liv, så ring straks trygt. Det er ganske uforpligtende, og vores vinduespudser kommer gerne ud og kigger og giver et løsningsforslag hvis ikke vi kan give et tilbud over telefonen på din opgave. Vi har masser af erfaring inden for faget, og der er ikke den opgave der er for lille eller stor. Vi møder også gerne uforpligtende op og kigger på dine vinduer, samt tager en snak om, hvad lige præcis dine behov og ønsker måtte være. Vi vil gerne lave et tilbud til dig til en favorabel pris, som indeholder lige præcis det du ønsker.

Vinduespudser København, Billigst & Bedste vinduespudser

Vinduespudser København – Billigste priser, bedste service. Vi pudser både hos private og erhverv, og du får markedets bedste tilbud. Ring allerede idag

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here