Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Tilbud på vinduespudser – For at vi kan give et så præcist tilbud på vinduespudsning som muligt, kan det hjælpe os hvis du har tal på dine ruder når du henvender dig til os. Forskellige ruder tager forskellig tid at pudse, der er f.eks gerne 8-10 eller flere Palæ ruder i et vindue, og det vil tage længere tid at pudse end et vindue med et stort glas i. Derfor er det vigtig information for os om det er den ene elle den anden slags vindue, og hvor mange ruder der er i vinduet.

Hvad koster det af få pudset ?

Det er desværre ikke så enkelt at man kan sige at alle 3 værelses lejligheder koster så og så meget, og alle 120 m2 huse koster koster så meget. der er flere faktorer der spiller ind, som f.eks hvor henne i landet, hvor mange etager og selvfølgelig hvor mange vinduer der er. Men som tommelfinger regel, starter vores priser for en lejlighed på 200, og et hus på 250. Det lyder måske højere end hvad man kan finde steder, men tilgengæld tager vi så ikke diverse ekstra gebyrer for at bruge stige, for at tørre vindueskarmen af efter os, eller for gå op til 3. etage til en lejlighed.

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Du kan bestille et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen herunder, bare udfyld felterne, efter du har talt glassene hvor du skal have pudset. Du kan se på billederne oven over, hvordan de forskellige rude typer tælles, har du en anden type ruder end dem vist på billedet, må du meget gerne beskrive dem i kommentar feltet.

Gør som alle mange af vores tilfredse kunder allerede har gjort, og udfyld formularen herunder. så sender vi et uforpligtende tilbud på vinduespudsning. Det tager kun et øjeblik og er ganske gratis..

[iphorm id=”1″ name=”Booking”]

Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et tilbud på vinduespudsning til dig, og så er det selvfølgelig helt op til dig om du vælger at gå videre med det.

Tilbud på vinduespudsning – Gratis og Uforpligtende

Udfyld vores nemme formular og få et helt gratis og uforpligtende tilbud på vinduespudsning. Det er nemt og enkelt, og tager kun et par minutter.